15.03.2012
Transfettsäuren in Lebensmitteln sind schon lange in der der Diskussion.
Die Walter Rau AG hat zur Aufklärung zu diesem und weiteren Themen bereits im letzten Jahr das Fettsymposium bei der ZDS mit organisiert. Parallel dazu haben wir an der gemeinsamen Initiative der Lebensmittelwirtscahft und des Bundesministeriums für Ernährung, Landwirtscahft und Verbraucherschutz zur Reduzierung von Transfettsäuren mitgewirkt.
Das Ergebnis in Form von Leitlinien wir aktuell auf dem 49. Wissenschaftlichen Kongress der DGE in München vom 14.-16.03.2012 vorgestellt.
The ZDS Fat Symposium, an event in cooperation with Bunge Loders Croklaan, provides an overview of the latest topics around fats and oils for the confectionery industry. The latest product concepts and trends as well as findings on processing will be presented by experts. Anton Hutten, Director Global Quality and Food Safety and Renee Boerefijn, Director Innovation EMEA at Bunge Loders Croklaan will be among the speakers.
read more »Bunge Limited (NYSE: BG) (“Bunge”) today announced it has completed its acquisition of a 70% ownership interest in IOI Loders Croklaan (“Loders”) from IOI Corporation Berhad (KLSE: IOICORP) (“IOI”).
read more »Tree-planting campaign of Alexander von Humboldt secondary school
read more »