29.09.2011
Besuchen Sie uns vom 29. November bis 01. Dezember 2011 am Stand 4G81 im Messe Center Paris Nord Villepinte!
Alle zwei Jahre findet die Messe Food Ingredients Europe statt. Auch dieses Mal ist die Walter Rau AG wieder als Aussteller dabei. Treffen Sie uns im Herzen Frankfreichs, Paris und informieren Sie sich über unsere innovativen Produkte, die nicht nur den Preis, sondern auch Funktionalität und vielfach die Gesundheit der Verbraucher in den Fokus stellen.
Wir freuen uns auf Sie!
The ZDS Fat Symposium, an event in cooperation with Bunge Loders Croklaan, provides an overview of the latest topics around fats and oils for the confectionery industry. The latest product concepts and trends as well as findings on processing will be presented by experts. Anton Hutten, Director Global Quality and Food Safety and Renee Boerefijn, Director Innovation EMEA at Bunge Loders Croklaan will be among the speakers.
read more »Bunge Limited (NYSE: BG) (“Bunge”) today announced it has completed its acquisition of a 70% ownership interest in IOI Loders Croklaan (“Loders”) from IOI Corporation Berhad (KLSE: IOICORP) (“IOI”).
read more »Tree-planting campaign of Alexander von Humboldt secondary school
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